Commerciële panden te koop

265000€

100 vierkante meters

Immoweb code : 11204862
Immoweb code : 11204862

Overzicht

1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond
2.650,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

De perfecte investeringskans: commercieel pareltje in het h…

Welkom in het hart van Blankenberge, waar dit opvallende handelspand een prominente plek inneemt in de Molenstraat. Met zijn strategische ligging temidden van het bruisende stadscentrum, is dit pand een ware parel voor wie op zoek is naar een commerciële opportuniteit van formaat.

Stap binnen in een ruimte doordrenkt van mogelijkheden. Met een totale oppervlakte van maar liefst 100m² biedt dit handelspand een uitgestrekte en veelzijdige ruimte om uw dromen en ondernemingsplannen vorm te geven. Of u nu een boetiek, een café, een kantoor of een andere onderneming voor ogen heeft, hier vindt u de perfecte setting om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Het pand wordt omringd door een diversiteit aan winkels, scholen en de prachtige zeedijk, geniet dit pand van een constante stroom aan potentiële klanten en bezoekers. Bovendien is het uitstekend bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen, waaronder het openbaar vervoer, de wagen en de fiets, waardoor uw bereik nog verder wordt vergroot.

De ijzeren rolluiken bieden niet alleen een gevoel van veiligheid. Binnenin vindt u een ruimte die voorzien is van alle comfort, met aparte tellers en een elektrische installatie die voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Dit handelspand belooft niet alleen een ideale investering te zijn, maar ook een kans om deel uit te maken van het levendige en dynamische centrum van Blankenberge. Mis uw kans niet en plan uw bezoek alvast in!

Troeven:
*Toplocatie in het hartje van Blankenberge
*Ide…

Neem contact op