Commerciële panden te koop

420342€

Immoweb code : 10772645
Immoweb code : 10772645

Overzicht

Beschikbaar vanaf : 30/05/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Multifunctioneel stijlvol handelsgelijkvloers (CASCO) van...

Ontdek het prachtige en ruime CASCO handelsgelijkvloers in het project Inova, strategisch gelegen langsheen Blommekens, het verlengde van de Boelare in Eeklo. Dit multifunctionele handelspand is perfect inzetbaar voor kantoor, retail of diensten en is ontworpen met een focus op elegantie en functionaliteit.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een stijlvolle onthaalruimte die leidt naar een professionele vergaderruimte. De indeling omvat verder een praktische kitchenette, een berging, sanitaire ruimtes met toiletten en een technische ruimte. De balie/onthaalruimte biedt een warm welkom, terwijl de royale landscape bureauruimte van 15,74m op 8,17m ruimte biedt voor creativiteit en samenwerking.

Het pand is verrijkt met mooie glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig zicht over het groen. De centrale ligging in combinatie met de mooie architectuur en functionele indeling maakt dit handelsgelijkvloers een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve en inspirerende werkplek.

Daarnaast biedt het pand een fietsenberging en technische ruimtes voor de nutsvoorzieningen, wat bijdraagt aan het gemak en de efficiëntie van de werkplek.

Of u nu een dynamische start-up leidt of een gevestigd bedrijf wilt uitbreiden, dit handelsgelijkvloers in project Inova biedt de perfecte setting om uw zakelijke ambities waar te maken. Neem vandaag nog contact op om deze unieke kans te ontdekken en uw bedr...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op