Commerciële panden te koop

675000€

450 vierkante meters

Immoweb code : 11200911
Immoweb code : 11200911

Overzicht

1 badkamer
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond
1.500,00 € m²
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Knappe handelspand met ruim gerenoveerd appartement!

Op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in het hart van Geel? Dan is dit handelspand met een prachtig gerenoveerd appartement op Kollegestr 104 én 106 precies wat u zoekt. Dit eigendom biedt een zeldzame kans om zowel commerciële als residentiële ruimte te bezitten in een levendige en goed bereikbare locatie.

Kenmerken:


Centrale Locatie: Gelegen in de Kollegestr, geniet dit pand van uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, ideaal voor diverse commerciële activiteiten.
Gerenoveerd Appartement: Het appartement naast het handelspand is volledig gerenoveerd met hoogwaardige afwerkingen en beschikt over moderne voorzieningen, waardoor het een comfortabele en aantrekkelijke leefruimte is.
Ruime Indeling: Met voldoende ruimte biedt dit pand veel flexibiliteit voor verschillende bedrijfs- of woonbehoeften.
Investeringsmogelijkheid: Of het nu gaat om eigen gebruik of als investering voor verhuur, dit pand biedt een uitstekend rendementspotentieel.


Over Geel:

Geel staat bekend om zijn bruisende gemeenschap, rijke geschiedenis en gunstige ligging. Met een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatieve activiteiten, is Geel een gewilde bestemming voor zowel bewoners als ondernemers.

Neem snel contact voor afspraak!

Neem contact op