Commerciële panden te koop

499000€

Immoweb code : 11323817
Immoweb code : 11323817

Overzicht

680 vierkante meters grond
733,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

TE KOOP: KANTOOR- / HANDELSRUIMTE MET OPPERVLAKTE VAN MA...

TE KOOP: KANTOOR- /
HANDELSRUIMTE MET OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 286 M2 + 65M2 TERRAS, OP TOPLOCATIE TE HASSELT- CENTRUM (KLEINE RING)

Deze open kantoor-/handelsruimte die nu dienst doet als geheel met toonzaal/vergader -en kantoorruimte, bevindt zich op de kleine ring van Hasselt (Thonissenlaan). Ze is eveneens bereikbaar via de Burgemeester Bollenstraat aangezien de eigendom bouwkundig volledig doorloopt tot daar.
Men beschikt met andere woorden over twee toegangsdeuren.

Het gaat hier om een groot geheel bestaande uit een mooie, ruime toonzaal, een vergaderruimte, een keuken, een opgesplitst sanitair gedeelte, enkele af te sluiten bergruimten, een kantoor en nog een grote toonzaal/vergaderruimte. Dankzij het gebruik van vele raampartijen en uitkijk op het centrale privé terras, geniet dit handelspand overal over voldoende natuurlijke lichtinval.

Het geheel wordt verwarmd op basis van 1 aardgasketel in combinatie met radiatoren en in de grote ruimtes airconditioning. De keuken werd uitgerust met inbouwkasten, een elektrisch kookvuur en een spoelbak met mengkraan. Via lift of trap (zijde Thonissenlaan) kan men de ondergrondse parkeergarage op -1 terugvinden. Bij dit geheel zijn er twee aparte bergplaatsen inbegrepen. Er kunnen echter, op aanvraag en niet inbegrepen in de prijs, 3 autostandplaatsen apart aangekocht worden. De toegang naar de ondergrondse parkeergarage bevindt zich in de Burgemeester Bollenstraat.

Voor de deur (via Schiervella...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op