Commerciële panden te koop

1275000€

289 vierkante meters

Immoweb code : 11257324
Immoweb code : 11257324

Overzicht

3 badkamers
289 vierkante meters bewoonbare ruimte
3877 vierkante meters grond
328,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uitzonderlijk vastgoed met een bebouwde oppervlakte van 8...

Uitzonderlijke villa met een bebouwde oppervlakte van 867 m² op prachtig aangelegd domein van 3877 m² met uniek en modern karakter, achterliggende weide en mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep op uitstekende toplocatie te Heist-op-den-Berg.

Dit luxe vastgoed is gelegen op een landelijke locatie tussen Keerbergen, Putte, Beerzel en Schriek met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Rust en bereikbaarheid staan hier centraal!

Het woongedeelte beschikt over een hypermodern uitgeruste leefkeuken, lichtrijke leefruimte met open zithoek en connectie naar het dakterras, 2 ruime slaapkamers met elk een eigen doucherkamer, masterbedroom met ensuite dressing, luxueuze badkamer en dakterras.

Deze uiterst moderne villa met handelspand en bijbehorend magazijn zijn uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepompen, kortom conform het Vlaamse energiebeleid. Bijkomend werd er gekozen voor een volledige onder keldering van de woning.

Bijzonderheden: ongezien afwerkingsniveau, schitterende ruimtes, domotica systeem, alarm systeem met uitgebreide camerabewaking FDN incl 24/24 connectie met Group 4S, personenlift, autolift, zonnescreens, automatische toegangspoort, aanwezigheid van 3-fase elektriciteit,

Deze tijdloze villa combineert alle hedendaagse luxe en comfort een landelijke toplocatie, waar uw bezoek een beleving zal zijn.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op