Commerciële panden te koop

565000€

Immoweb code : 11176460
Immoweb code : 11176460

Overzicht

1 badkamer
228 vierkante meters grond
2.478,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek handelspand met woonst in het centrum van Ieper!

In de Rijselstraat, in het hartje van Ieper, stellen wij u dit prachtige handelspand met een unieke woonst voor. Dankzij de centrale ligging ben je in een mum van tijd op de Grote Markt. Zo zijn lokale handelaars, supermarkten, scholen en zoveel meer op wandelafstand bereikbaar. Een grote troef bij dit handelspand is de vele nabijgelegen parkeergelegenheden.

De indeling van het handelspand als volgt. Via de inkom, waar aan beide zijden vitrinekasten met veiligheidsglas te vinden zijn, komen we in de handelsruimte terecht. Hier beschikken we over een ruimte van 55 m² die voor tal van toepassingen gebruikt kan worden. Voormalig werd dit pand uitgebaat als juwelierszaak, maar het is zeker ook geschikt als kleinhandel, horeca, kantoor,... Langs achter hebben we een ruime tuin van 100m² met een poortje die toegang biedt tot het naastliggend straatje.

We kunnen via een trap langs de winkel of via een trap buiten verder naar het eerste verdiep. Hier begint het privé-deel van het handelspand, waar je in alle luxe kan vertoeven. Eerst en vooral treffen we de inkomhal met apart toilet. Vervolgens hebben de ruime living met gashaard en parketvloer. Aansluitend aan de living is een eetruimte en volledig uitgeruste open leefkeuken terug te vinden. Alle kasten zijn op maat gemaakt (Pascal Verbrugghe Interieur). Zoals je merkt zijn kosten nog moeite gespaard om hier een toppand van te maken. Naast de keuken is bovendien nog een ruime berging en bureauruimte, ideaal als extra stockage. …

Neem contact op