Commerciële panden te koop

185000€

280 vierkante meters

Immoweb code : 11406925
Immoweb code : 11406925

Overzicht

1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
380 vierkante meters grond
486,00 € m²

Omschrijving

Ruime te renoveren (handels)woning met parkeermogelijkheden

Deze te renoveren woning op circa 400 m² grond, is klaar om omgetoverd te worden tot een droomhuis dat helemaal bij jou past.

Met voldoende ruimte voor 4 tot 5 slaapkamers, kun je indien gewenst een gezinsvriendelijke indeling creëren of een comfortabele thuiskantoorruimte inrichten.
De bestaande badkamervoorzieningen bieden een solide basis voor het realiseren van een moderne en comfortabele badkamer.
Ontdek de mogelijkheden voor het creëren van een ruim terras, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Centraal gelegen nabij alle nodige voorzieningen, scholen en winkels, biedt deze woning gemakkelijke toegang tot alles wat je dagelijks nodig hebt. Geniet van de rust van de buurt terwijl je toch dichtbij alle faciliteiten bent.

Dit huis is meer dan een woning; het is een investering in de toekomst. Grijp deze kans om een huis te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Ben je geïnteresseerd? Plan dan snel een bezichtiging en ontdek de talloze mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om de opties voor het bijkopen van het achterliggende perceel te bespreken.

 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op