Commerciële panden te koop

349000€

210 vierkante meters

Immoweb code : 10167633
Immoweb code : 10167633

Overzicht

210 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim handelspand met woonst en garage

Op een interessante commerciële locatie te Kontich Kazerne nabij het station vinden we deze mooie handelsruimte met atelier, ruime garage en woonst. Dankzij de locatie met parking voor de deur is het pand geschikt voor vele doeleinden. Een bijkomende troef is de mogelijkheid om langs de achterzijde te leveren waar er een mooie betonvloer aanwezig is op oprit en in de garage tot aan het atelier. De woonst beschikt over een leefruimte, slaapkamer, kleine badkamer en keuken. Het pand werd steeds goed onderhouden en beschikt over nieuwe ramen.

Zeer leuke opportuniteit in hartje Kontich Kazerne.


Aan de voorzijde vinden we de winkelruimte terug welke op heden mooi ingericht is. Achterliggend is er een koelruimte en atelier wa e bereidingen kan maken. Naast het atelier is er een volledig geïnstalleerde keuken voorzien uitgerust met allemaal kwalitatieve toestellen. Via een veiligheidsdeur in de traphal betreden we de privé vertrekken welke vandaag verbonden zijn met het handelspand. Er is een mooie leefruimte, kleine badkamer met lavabo, douche en toilet en een ruime slaapkamer aanwezig.

Achterliggend is er een overdekte koer van 35 m². Vervolgens vinden we de ruime garage (53 m²) geschikt voor 2 wagens en bijkomende opslag. Er is een grote sectionaalpoort voorzien. Er is een oprit van 62 m² die uitgeeft op een achterliggende straat. Zeer handig voor leveringen en als extra parkings.

Er is een berging en ruime kelder (35 m²) aanwezig voor opslag.

Neem contact op