Commerciële panden te koop

249000€

121 vierkante meters

Immoweb code : 10643924
Immoweb code : 10643924

Overzicht

121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Commerciële ruimte van 121 m² in het unieke project De Haar

De Haarsnijderij - Historisch erfgoed omgetoverd in duurzame en architecturale woningen
Op de site zijn ook twee handelsruimtes beschikbaar waar een ondernemer een nieuwe start of uitbreiding in een prachtig kader kan realiseren. De ruimtes lenen zich tot een diverse waaier aan activiteiten zoals diensten, kantoren, expositieruimte, koffie-/lunchbar, … een kapper zou natuurlijk ook toepasselijk zijn in De Haarsnijderij. De activiteit van een potentiële koper zal wel afgetoetst worden om verenigbaar te zijn met de hoofdzakelijke woonfunctie van het project.
De handelsruimtes genieten van dezelfde energiezuinige en duurzame technieken als de woningen met een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming (+ koeling) en een ventilatiesysteemD. Ook de vloerafwerking en sanitair is inbegrepen maar een keuken is niet voorzien daar dit sterk afhankelijk is van de toekomstige invulling.
Deze handelsruimte ligt meer achterin op de site waardoor er meer aansluitingen is met de prachtige groenzones van de site en het hier heerlijk rustig vertoeven is. De ruimte is langs beide kanten bereikbaar, zowel langs de binnenstraat welke naar de parking loopt als via het binnenplein. Autostaanplaatsen voor personeel of klanten zijn beschikbaar om bij aan te kopen op de naastgelegen parking. Aan de ruimte grenst een gemeenschappelijk terras waar een grote tafel kan geplaatst worden zodat klanten of personeel bij mooi weer even optimaal kunnen genieten van de natuur.

Neem contact op