Commerciële panden te koop

349000€

Immoweb code : 10501844
Immoweb code : 10501844

Overzicht

262 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime handelswoning met woongelegenheid in het centrum van

Ruime handelswoning 262 m² + duplex appartement 112 m², aparte ingang, een bezoek is de moeite waard !
De benedenverdieping met een oppervlakte van 262 m² werd ooit ingericht als bankkantoor, en is geschikt voor vele andere doeleinden zoals praktijkruimte, kinesist, vrij beroep, kantoor- of winkelruimte.
Op het verdiep is er een duplexappartement met 3 slaapkamers en een groot terras ! Via een brede trappenhal hebt u doorgang naar het eerste en tweede verdiep.
Op het eerste verdiep bevindt zich een zeer grote lichtrijke living met een aparte keuken. Vanuit de keuken en living heb je zicht op een ruim terras. Op het tweede verdiep bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Het gebouw beschikt over een zolder van 24 m² die kan gebruikt worden als extra bergruimte.
Een extra troef aan dit gebouw zijn de twee aparte ingangen vanop de straatkant. Een ingang naar het duplex appartement en een aparte ingang naar de handelsruimte. Er werden aparte meters voor gas- en elektriciteit voorzien. Hierdoor is het pand ook zeker interessant als investering. Wenst u meer informatie over dit uniek pand of wenst u een bezoek? Contacteer dan Van der Cammen Robbe 0498 26 28 49.Neem contact op