Commerciële panden te koop

149000€

132 vierkante meters

Immoweb code : 11336013
Immoweb code : 11336013

Overzicht

132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelszaak centrum Maaseik

Centraal gelegen handelspand te Maaseik

Omgeving: deze zaak gelegen in de bruisende bosstraat in Maaseik is reeds 46 jaren druk bezocht geweest, en telt dan ook een vast cliënteel. Rondom gelegen bevinden zich verschillende faciliteiten zoals kledingwinkels, café's, eetzaken, apothekers, ijssalons,... op wandelafstand van de markt van Maaseik. De zaak is te bereiken via de Bosstraat en de Rueelstraat.

Indeling: de handelszaak is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van 132m².
Direct naast de ruime entree bevindt zich de grote bar die uitkijkt op de zaal. Achter de schermen bevindt zich de ruime keuken met grote bergruimte. Toiletten voor vrouwen en mannen zijn aanwezig.

Omschrijving: Verspreid over de handelszaak is er voldoende zitruimte voor gasten te mogen ontvangen. Bovendien is er in de zomer ook de mogelijkheid om een terras uit te zetten aan de kant van de Rueelstraat. Het is een unieke kans voor mensen die hier ook een horecazaak willen starten (of overnemen), aangezien alle inboedel zonder meerprijs te moeten betalen inbegrepen zit.
Voor investeerders is dit ook een interessante zaak, aangezien de handelszaak een mooie huuropbrengst zou bieden wat leidt tot een hoog rendement.

Troeven:
- gunstige EPC-waarde
- stadscentrum Maaseik
- vast cliënteel
- interessant voor investeerders
EPC-NR: label 'B' Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigen

Neem contact op