Commerciële panden te koop

545000€

Immoweb code : 11080801
Immoweb code : 11080801

Overzicht

706 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime karaktervolle handelswoning met diverse mogelijkheden

Deze ruime karaktervolle handelswoning, genaamd huis Den Engel, beschikt over diverse mogelijkheden en is uiterst gunstig en commercieel gelegen op de Markt in Mol, op een prachtig zuid - georiënteerd perceel van 706m². De woning is omgeven door diverse parkeermogelijkheden en geniet een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten!

Het gelijkvloers van 195m² is opgedeeld in 5 kamers, kitchenette, apart toilet en 2 ruime bergingen, deze kunnen geïntegreerd worden in het woongedeelte. In de kamers komen de prachtige authentieke elementen van deze karaktervolle handelswoning terug. Het gelijkvloers kan perfect omgevormd worden tot showroom, kantoren of ander commerciële activiteiten.

De verdieping met zijn prachtige authentieke balkenstructuur is opgedeeld in een open leefruimte van 120m² en 4 gezellige (slaap)kamers. De zolderverdieping van 78m² met vaste trap kan fungeren als extra slaapkamers.

Via de idyllische oprijlaan komen we terecht in de zuid - georiënteerde tuin, deze is momenteel ingedeeld als een parking maar kan perfect omgevormd worden tot een prachtige tuin, met achteraan de Molse Nete ! Ideaal om tot rust te komen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Neem contact op