Commerciële panden te koop

850000€

2100 vierkante meters

Immoweb code : 11126754
Immoweb code : 11126754

Overzicht

2100 vierkante meters bewoonbare ruimte
4491 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

PRODCUTIEHALLEN MET BURELEN TE KOOP IN NIEUWERKERKEN

Bent u opzoek naar een multifunctioneel pand met bijhorende burelen en dit alles op een gunstige ligging? Dan is dit zoekertje zeker het bekijken waard!
Het pand is rustig gelegen maar heeft eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden alsook Hasselt.

Dit geheel is gelegen op een perceel van 44a91ca en werd sinds 2009 gerenoveerd. Zo zijn er overal aluminium ramen met driedubbel glas voorzien, er is rekening gehouden met energiebesparende maatregelen zoals isolatie en LED-verlichting,...

Het gebouw bestaat uit verschillende productiehallen en prachtige ruime burelen. De burelen zijn voorzien van veel natuurlijk daglicht dankzij de vele raampartijen.
Ook zijn er een aantal wc's voorzien alsookeen douchekamer. Op de bovenste verdieping kan men nog een gezellige polyvalente ruimte terugvinden.
Buiten treffen we voldoende parkeerplaats alsook een ruimte om even te ontspannen na al het gepresteerde werk.

De elektrische installatie is eveneens voorzien voor zwaardere machines. Bovendien is er overal perslucht voorzien.

Bovendien is het mogelijk om de PV-installatie (10 KvA geplaatst in 2020) en 5 laadpalen (in gebruik sinds 2021) over te nemen.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit multifunctioneel pand? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op