Commerciële panden te koop

299000€

449 vierkante meters

Immoweb code : 11166809
Immoweb code : 11166809

Overzicht

449 vierkante meters bewoonbare ruimte
340 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met woonst op de grens van Oostkamp met Brugge

Dit handelspand deed ruim 25 jaar dienst als goed draaiende traiteurszaak en beschikt op het gelijkvloers over een winkelruimte met ruim werkatelier en een bovengelegen appartement. Commercieel interessante locatie met veel verkeer nabij de Steenbruggebrug. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: ingerichte winkelruimte voorzien van koeltoonbank en grote etalage-vensters, ruim werkatelier (237 m²) voorzien van een koel- en vriescel, aparte eetruimte of bureau, opslagruimte, kelder. BOVENVERDIEPING: duplex appartement met 4 slaapkamers, woonkamer, mogelijkheid tot keuken (mits het opgeven van 1 slaapkamer), badkamer (bad/douche combinatie, dubbel wastafelmeubel, toilet). BUITENOMGEVING: privé laad- en losplaats vooraan, mooi aangelegd terras met wat groen achteraan en uitweg naar parking.

Begint je ondernemershart sneller te slaan of kriebelt het om je eigen zaak op te richten? Neem onmiddellijk contact op voor meer informatie of een bezoek!

Deze eigendom wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 299.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.

Neem contact op