Commerciële panden te koop

950000€

366 vierkante meters

Immoweb code : 11106570
Immoweb code : 11106570

Overzicht

366 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand 0.1

Centraal en luxueus wonen in Schoten!

Residentie Polus is een hoogstaand en energiezuining wooncomplex centraal gelegen in Schoten.

Dit project omvat 5 ruime appartementen met 1 gelijkvloerse commerciële ruimte waarbij de focus ligt op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met aandacht voor licht en lucht. Het vormt een uniek woonproject midden in het centrum van Schoten. Het bevindt zich op een loopafstand van functies zoals winkels, openbare vervoer, scholen, het gemeentehuis, enz.

Het complex omvat klassevolle en bijna-energie-neutrale appartementen met oppervlaktes welke variëren tussen 120m² en 141m² met 2 tot 3 slaapkamers, ruime terrassen waarbij elk appartement geniet van maar liefst 8m gevelbreedte.

Achteraan op de gelijkvloers zijn er garages voorzien voor de bewoners van de appartementen.

De appartementen zullen allen voldoen aan een energiepeil van 20 of lager door het gebruik van vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen. Dit maakt dat uw woonst bijna Energie Neutraal (BEN) is en u een volledige vrijstelling verkrijgt op de onroerende voorheffing voor 5 jaar.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op