Commerciële panden te koop

448000€

212 vierkante meters

Immoweb code : 11091074
Immoweb code : 11091074

Overzicht

212 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Handelspand met autostaanplaatsen en berging

Op de Luikersteenweg 170 (schuin tegenover Grammen-Lux) in Sint-Truiden presenteert dit handelspand zich met een totaaloppervlak van 212,51 vierkante meter. Gezien de ligging met veel visibiliteit en passage vormt dit pand een ideale locatie voor diverse commerciële activiteiten en/of kantoorruimte met vergaderfaciliteiten. Het pand is voorzien van 2 aparte inkomdeuren, alzo is een opsplitsing mogelijk, de nutsvoorzieningen zijn weliswaar niet gesplitst tussen de eenheden.Technische kenmerken:

Centrale verwarming op aardgas: Een doeltreffend verwarmingssysteem zorgt voor een aangename atmosfeer gedurende de wintermaanden, waardoor het pand het hele jaar door comfortabel is.
Airconditioning (2 units): Met twee aparte airconditioningunits is een gecontroleerde en aangename temperatuur gedurende alle seizoenen gewaarborgd.
Waterinleiding: Het pand beschikt over een efficiënt waterleidingsysteem, cruciaal voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Verlichting (TL-lampen en halogeen spots): kan geoptimaliseerd worden door een omschakeling naar LED-verlichting.
Alarm en camerabewaking: Veiligheid staat centraal met een geavanceerd alarmsysteem en cameratoezicht, waardoor het pand beschermd is tegen ongewenste gebeurtenissen.

Aanvullende faciliteiten:


Ondergrondse bergruimte met 2 garagepoorten: Een ruime ondergrondse bergruimte, afgesloten met twee garagepoorten, biedt extra opslagmogelijkheden en toegang voor diverse doeleinden, kan o...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op