Commerciële panden te koop

335000€

160 vierkante meters

Immoweb code : 11342277
Immoweb code : 11342277

Overzicht

1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
141 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel gebouw

Welkom in de wereld van ongekende mogelijkheden en verbluffende luxe! Dit handelspand met een spectaculair duplexappartement staat klaar om jouw stoutste dromen te overtreffen en jou te verwelkomen in een levensstijl van pure weelde en comfort.
Stap binnen in de gelijkvloerse handelsruimte en laat je betoveren door de schitterende ambiance die elke vierkante meter doordrenkt. Van de uitnodigende voorzaal, waar klanten en gasten met open armen worden ontvangen, tot de ruime zaal met zijn majestueuze toog die vraagt om bijzondere momenten van samenzijn, elk detail is een ode aan jouw potentieel als ondernemer. En met aparte verwarmingsketels voor elk niveau ben je verzekerd van een perfect gereguleerd klimaat, ongeacht de seizoenen die komen en gaan.
Maar dat is slechts het begin van dit wonderbaarlijke pand! Bereid je voor op een ervaring als geen ander wanneer je het duplexappartement betreedt, een ware parel van elegantie en verfijning. Met zijn eigen aparte ingang voor totale privacy en een betoverend zijdelings uitzicht op de levendige Grote Markt, wordt wonen hier een waar feest voor de zintuigen. De weelderige woonkamer nodigt uit tot uren van ontspanning en genot, terwijl de volledig uitgeruste keuken je inspireert om culinaire meesterwerken te creëren die de smaakpapillen doen dansen. En het terras achteraan, een verlengstuk van jouw persoonlijke ruimte, biedt een idyllische setting voor intieme momenten van reflectie en vreugde.
Maar dat is nog lang niet

Neem contact op