Commerciële panden te koop

289000€

Immoweb code : 11207320
Immoweb code : 11207320

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

KARAKTERVOL HANDELSPAND OP EEN UITSTEKENDE LIGGING IN HET H

KARAKTERVOL HANDELSPAND OP EEN UITSTEKENDE LIGGING IN HET HISTORISCHE TONGEREN !

Ontdek de perfecte locatie voor uw onderneming in het hart van Tongeren !
Dit prachtige handelspand op de Veemarkt biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale en sfeervolle locatie. Sinds jaar en dag dient dit pand als antiekzaak, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.
Deze gunstige ligging geniet van een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zo zijn er diverse bushaltes op loopafstand en het station van Tongeren op slechts 5 minuten wandelen. Bovendien vindt grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux iedere zondag plaats op een boogscheut van het pand !

INDELING:

Het pand, doordrenkt van authentieke elementen, herbergt een winkelruimte op het gelijkvloers en 2 extra verdiepingen, waarvan één is uitgerust met een keukentje en toilet. Deze verdiepingen bieden niet alleen ruimte voor uitbreiding van de winkel of opslag, maar kunnen ook worden omgevormd tot een studio, zodat u boven uw zaak kan wonen.

Een bijkomend voordeel van dit pand is de aanwezigheid van een kelder en extra berging, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor opslag en organisatie van voorraden.

Met een totale oppervlakte van 123 m² verdeeld over 3 etages, biedt dit pand een veelzijdige ruimte voor verschillende soorten zelfstandige activiteiten.

*Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting.

Enkele PLUSPUNTEN van dit handelspand opgelijst:
+ Toplocatie in het ce

Neem contact op