Commerciële panden te koop

445000€

Immoweb code : 10846823
Immoweb code : 10846823

Overzicht

70 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Opbrengsteigendom in de Gasthuisstraat.

Welkom bij deze unieke kans om te investeren in een prachtig stuk vastgoed gelegen in de bruisende Gasthuisstraat van Turnhout, vlakbij de gezellige Markt met zijn talrijke cafés en restaurants. De Gasthuisstraat is de belangrijkste winkelstraat in Turnhout, met maandelijks ongeveer 390.000 bezoekers. Hierbij bieden wij u graag de gelegenheid om te investeren in een schitterend winkelpand met woonst, waarbij u kunt genieten van een uitzonderlijk hoog rendement.

Dit pand is reeds sinds 1989 verhuurd aan Manhattan, waarbij de actuele huurprijs €3.130,39 per maand bedraagt, ofwel €37.564,68 per jaar. Hierdoor resulteert een bruto rendement van maar liefst 7%, waarbij elke 13 jaar de huurinkomsten het eigendom terugbetalen. Als investeerder kunt u gerust zijn, wetende dat dit een gegarandeerde belegging is, en dat u een fantastische huurder hebt die hier al 33 jaar lang een glansrijke damesboetiek uitbaat.

Dit pand omvat een handelsgelijkvloers van 73 m² en 2 bovengelegen verdiepingen die bruikbaar zijn als stockruimte of als woning, samen met een kelder van 41 m². De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en de onroerende voorheffing is ten laste van de huurder.

Als u op zoek bent naar een investering waarbij u uw geld op een veilige manier kunt laten renderen, dan is deze eigendom een weloverwogen keuze. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ons team staat klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar een vastgoedinvestering die

Neem contact op