Commerciële panden te koop

428000€

362 vierkante meters

Immoweb code : 10870418
Immoweb code : 10870418

Overzicht

1 badkamer
362 vierkante meters bewoonbare ruimte
378 vierkante meters grond
1.132,00 € m²
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxueus afgewerkte woning met handelspand in hartje Vichte

In het hart van het bruisende centrum van Vichte bevindt zich deze prachtige, tot in de puntjes afgewerkte woning met een ruim handelspand. Deze verborgen parel biedt niet alleen een ongeëvenaarde woonervaring, maar ook een uitstekende gelegenheid voor commerciële activiteiten.Met de meeste voorzieningen op loopafstand en een vlotte verbinding naar belangrijke uitvalswegen, is deze locatie werkelijk ideaal.Laten we een gedetailleerdere blik werpen op het pand:
Gelijkvloers:

Bij het betreden van de woning valt meteen de smaakvolle inkomhal op. De ruime garage, voorzien van een handige sectionaalpoort, biedt parkeergelegenheid en opslagruimte.
Een apart toilet op de begane grond draagt bij aan het gemak en de efficiëntie van het dagelijks leven. Daarnaast is er een veelzijdige bureauruimte of zithoek, perfect voor ontspanning.De woonkamer op de begane grond is een oase van comfort, compleet met een gezellige gashaard. Deze ruimte vloeit naadloos over in de open leefkeuken, die is uitgerust met een overvloed aan opslagruimte en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, ingebouwde koffiemachine, vaatwasser en inductiekookplaat.

Verdieping:
Op de bovenverdieping vinden we drie ruime slaapkamers, elk met ingebouwde kasten voor een geoptimaliseerde opslagruimte. Grote badkamer met  douche en dubbele wastafel in natuursteen. Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich een ruime dressing, volledig afgewerkt met op maat gemaakte kasten om uw ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op