Commerciële panden te koop

695000€

440 vierkante meters

Immoweb code : 10968003
Immoweb code : 10968003

Overzicht

1 badkamer
440 vierkante meters bewoonbare ruimte
740 vierkante meters grond
939,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusieve horeca-zaak in het Hart van de Polders

Laat u verrassen door dit unieke en centraal gelegen vastgoed, een waar pareltje midden in de Polders en aan de idyllische dorpskern met De Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk, ook wel de "kathedraal van het noorden" genoemd vanwege haar rijke interieur. Deze uitzonderlijke eigendom bestaat uit een ruim woonhuis dat op harmonieuze wijze is geschakeld met een karaktervolle horecazaak, waarschijnlijk één van de mooiste in de streek. De inrichting van het restaurant is verzorgd door de befaamde horeca-inrichters Smitz & Roches, tevens verantwoordelijk voor het design van de Belga Queen te Gent. Een unicum.

Deze horecazaak werd in 2004 compleet vernieuwd en biedt een beleving die staat voor kwaliteit en gezelligheid. De stijlvolle bar is de ideale plek om te aperitieven, waarna u kunt genieten van bourgondisch eten in de ruime en uniek aangeklede eetzaal. Voor wie liever buiten vertoeft, is er een immens groot terras voorzien van een ruime luifel, rokersvriendelijk en met een prachtig uitzicht op een exotisch aangelegde tuin. Hier kunt u tot in de late uurtjes naborrelen met vrienden en familie.

De geïntegreerde woning verwelkomt u in een riante leefruimte met eetplaats, momenteel deels bureauruimte. Een vaste trap leidt u naar de bovenverdieping waar twee volwaardige slaapkamers en een luxueuze badkamer te vinden zijn. Een tweede badkamer is gekoppeld aan een extra slaapkamer, nu in gebruik als dressing.

Gelegen in dé ideale wandel- en fietsstreek, omring...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op