Commerciële villa te koop

668750€

231 vierkante meters

Immoweb code : 10932586
Immoweb code : 10932586

Overzicht

231 vierkante meters bewoonbare ruimte
2.896,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkt kantoor Maldegem

Gelegen aan de Aalterbaan in Maldegem, op een vlotbereikbare zichtlocatie ligt dit kantoor van 231 m² dat onlangs een totaalrenovatie onderging.
Dit kantoor onderscheidt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Van de elegante entree met vergaderruimte tot het landschapskantoor, de tuin, eetzaal, er aandacht besteed aan elk detail en comfort. Het gebruik van kwalitatieve materialen creëert een professionele en uitnodigende sfeer, waardoor dit pand de perfecte setting is voor zakelijk succes.
Laadfaciliteiten voor wagens, zonnepanelen en andere duurzame technieken zijn aanwezig waardoor het niet alleen een plek is voor innovatief werken, maar ook voor duurzaam zakendoen.De moderne voorzieningen zijn ontworpen om aan de behoeften van elektrische en hybride voertuigen te voldoen, waardoor uw bedrijf voorop blijft lopen in milieubewustzijn.
Kortom, dit kantoor aan de Aalterbaan in Maldegem biedt niet alleen een strategische locatie maar ook een verfijnde werkomgeving die de productiviteit stimuleert.

Neem contact op