Duplex te huur

2800€ + 150€ per maand

4 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11402844
Immoweb code : 11402844

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerde duplex penthouse ca. 265m² met dakterras

Luxe gerenoveerd drie slaapkamer duplex appartement van ca. 265m² gelegen op toplocatie in het centrum van Antwerpen nabij Leopoldstraat, de Botanische tuin, Botanic Sanctuary Antwerp, Schuttershofstraat, trendy boetieks, restaurants, het Toneelhuis, de Meir. Het appartement is gelegen op de derde verdieping in een standingvol gebouw. 

Het appartement beschikt over een ruime inkomhal met berging en gastentoilet. De lichte en ruime woonkamer heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een moderne keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron en koelkast met vriezer.

Een houten trap leidt naar de duplex verdieping. De nachthal geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de 3 badkamers. Verder is er nog een vierde kamer, geschikt als slaapkamer of bureau, is bereikbaar via de ronde trap.

Dit appartement beschikt tevens over een zonnig terras met een prachtig zuidwestelijk uitzicht.

Bijzonderheden zijn onder andere de centrale ligging, het zuidwest gerichte terras, een energieprestatiecertificaat (EPC) met label B, en rolluiken aan de achterkant van het appartement. Het parket wordt nog opgeblonken voor extra glans.

Neem contact op