Duplex te huur

1150€ + 100€ per maand

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11299316
Immoweb code : 11299316

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Gemeubeld duplexappartement te huur

Op de 4de en 5de verdieping vinden we dit karaktervol gemeubeld duplexappartement. De ruime gang geeft uit op de volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. De keuken is voorzien van alle comfort: grote koel- en vrieskast, combioven, vitro-keramisch fornuis met dampkap en afwasmachine. Alles is voorzien: borden, bestek, kookgerei, … Je kan zo beginnen koken!
Via de dubbele deuren betreden we de grote, lichtrijke woonkamer met prachtig zicht over de stad. Deze is opgedeeld in 3 gezellige hoekjes: een eetruimte voor 6 personen, een zitruimte met tv en DVD speler en een bibliotheekhoek.
Op deze verdieping bevind zich ook nog een gastentoilet met handenwasser en de 2de slaapkamer.
Bovenaan de trap vinden we een prachtige kantoorruimte met meer dan 2 meter aan bureau, alsook ingebouwde kasten. Hier vinden we ook de wasmachine terug en een kleine bergruimte.
Via de overloop bereiken we de masterbedroom met een volwaardig dubbelbed (180cm) en ingebouwde kasten. Naast de slaapkamer vinden we een badkamer met bad-douche combinatie (ruim ligbad, regendouche, heerlijk …) , lavabo en een 2de toilet.
Mobiscore: 9.6/10
Het appartement wordt bemeubeld verhuurd en voorzien van alle basisbenodigdheden (servies, handdoeken, beddengoed) en is geschikt voor maximaal 3 bewoners.

De vaste kosten bedragen 100 EUR per maand en bevatten de kosten voor water en de gemeenschappelijke blokkosten. Interesse? Neem contact op via [email protected] met een korte introductie over je/ jullie zelf.

Neem contact op