Duplex te huur

750€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11370695
Immoweb code : 11370695

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Tof duplex appartement met twee slaapkamers en terras

Op de Nicolas Welterstraat in Diest vinden we dit tof duplex appartement, op wandelafstand van het centrum. Horeca, winkels, scholen en openbaar vervoer zijn vlakbij. Ook de op- en afrit van de autostrade is gelegen op slechts 5 minuutjes rijden.
Deze rustige blok bestaat uit een handelspand op het gelijkvloers en 2 appartementen. Via de gezamenlijke inkomhal nemen we de trap naar de eerste verdieping.
Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken (37 m²), die onder meer voorzien is van een kookplaat, een oven, een afwasmachine en een koelkast. Deze ruimte is erg gezellig en baadt in het natuurlijk licht. Er is een handige berging (4 m²) aanwezig ter stockage, waar ook de aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. De badkamer (9 m²) vinden we tevens op deze verdieping. Deze is uitgerust met een badkamermeubel, een douche in bad en een toilet.
Op de tweede verdieping bevinden zich twee grote slaapkamer (22 en 12,60 m²), die allen voorzien zijn van ingemaakte kasten en centrale verwarming.
Ook is er een gezellig terrasje, waar het aangenaam vertoeven is. Er zijn meer dan voldoende parkeermogelijkheden in de buurt (parkeren met blauwe schijf).
De duplex wordt verwarmd op aardgas en de ramen zijn van dubbel glas. Daardoor heeft dit appartement een gunstig EPC met label B. Watertoets: P- en G-score: D.
Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 en de huurprijs bedraagt 750 euro per maand. Geen vaste kosten.

Neem contact op