Duplex te huur

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 10778144
Immoweb code : 10778144

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/11/2023
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent duplexappartement met 3 slaapkamers en garage

Dit ruime duplex-appartement in Lede biedt alles wat je zoekt in een comfortabele en moderne woning. Gelegen in een gebouw met lift, beschikt dit appartement over een eigen garage, drie slaapkamers en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Het appartement is gebouwd in 2013 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 115 vierkante meter. Met een EPC-waarde van 133.00 en een energielabel B, is dit appartement energiezuinig en milieuvriendelijk.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. De woonkamer is perfect om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Er is ook een eethoek waar je kunt genieten van je maaltijden.

Het appartement heeft drie ruime slaapkamers. Elke slaapkamer biedt voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen.

De badkamer is modern en voorzien van een ligbad en douche. Er is ook een apart toilet.

Naast het appartement is er een eigen garage, zodat je je auto veilig kunt parkeren. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor gasten.

Dit appartement is gelegen in Lede, een gezellige gemeente met goede verbindingen naar omliggende steden en dorpen. Je vindt winkels, restaurants en andere voorzieningen op loopafstan

Neem contact op