Duplex te huur

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11304381
Immoweb code : 11304381

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxueus en stijlvol duplexappartement te Schaarbeek

Een prachtig Bel-étage duplexappartement, gelegen in een architecturaal erfgoed van Beaux-Arts en Art-Nouveau, bevindt zich nabij het Jubelpark tussen de Rue de Tongres en de Square Vergote in Schaarbeek. Dit luxueuze appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van 123 m² verdeeld over twee niveaus. Op het gelijkvloers vindt u een royale dubbele inkomhal met vestiaire, een ruime volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche, wastafelmeubel en gastentoilet, en een lichtrijke leefruimte met een gezellige gashaard. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het ruime terras en de groene oost gerichte tuin (90 m²), waardoor u het gevoel van vakantie in eigen huis ervaart in een aangename buurt van Brussel. Achteraan biedt het appartement ook een kantoorruimte met toegang tot de tuin en de ruime aangesloten kelder (37m²) met bergruimte en toilet.

Via een elegante houten trap bereikt u de eerste verdieping, waar u een nachthal vindt met twee slaapkamers, waarvan één met een zonovergoten terras. Verder is er een badkamer met douche, wastafelmeubel en wasruimte, een apart toilet en een dressing. Een garagebox maakt dit prachtige appartement compleet.

Het appartement is gunstig gelegen nabij openbaar vervoer zoals tram, bus, metro, trein en deelfietsen. Trendy bars, restaurants, supermarkten en scholen zijn te vinden in de nabijgelegen buurten Merode en Plasky. Goede verbindingen naar het stadscentrum en de E40 dragen bij aan het vermijden van files.

Divers: Open haard, privé…

Neem contact op