Duplex te koop

350000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 11314446
Immoweb code : 11314446

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe duplex appartement met inpandig terras, lift en garage

Dit prachtige duplex appartement is gelegen in Alken en biedt alle comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Alken en dit nabij alle voorzieningen. Bovendien is er een inpandig terras waar je heerlijk kunt genieten.

Het gebouw is voorzien van een lift, wat het makkelijk maakt om naar boven te gaan. Daarnaast is er ook een aparte garagebox aanwezig, dewelke voorzien is van elektriciteit, zodat je je wagen veilig kunt parkeren.

Men komt binnen in de inkomhal. Hier heb je rechtstreeks toegang tot het gastentoilet en de wasplaats. Aansluitend is er toegang tot de lichtrijke woon- en eetkamer met open keuken. Eveneens is hier ook nog een koele berging voorzien. Op verdieping 2 is het appartement voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer. Via het zolderluik heeft u nog toegang tot de ruimte zolderruimte. Met maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 178m² zorgt dit appartement voor voldoende ruimte om comfortabel te kunnen leven

Het gebouw dateert van 2010 en heeft energielabel A. Dit betekent dat het appartement zeer energiezuinig is.

Kortom, dit duplex appartement in Alken is een ideale woonst of investering voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een goede ligging.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC - verslag

Heeft u interesse in dit instapklaar en voornamelijk ruimte duplex appartement, contacteer ons op het nummer 011/96 49 96 of [email protected]

Neem contact op