Duplex te koop

395000€

2 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11345797
Immoweb code : 11345797

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Penthouse duplex appartement

Laat je verrassen door dit prachtige duplex appartement in Linkeroever. Met zijn ruime indeling en weidse uitzicht is dit een toppertje voor wie op zoek is naar comfort en stijl.
De benedenverdieping beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een riante living van 68 m² en keuken die beschikt over alle comfort. Een grote troef van deze woning zijn de 2 terrassen. Deze bieden u de gelegenheid om zowel 's ochtends als 's avonds te genieten van de buitenlucht en het schitterende uitzicht. Boven vinden we nog 2 royale slaapkamers terug, de badkamer met ligbad en douche, en een bergruimte.
Verder is er nog een staanplaats beschikbaar in de ondergrondse garage, die mee verkocht wordt voor 25.000 euro.
De duplex is gelegen in residentie Country Gardens in Linkeroever, in een kleinschalig gebouw. Dit betekent dat u kunt genieten van maximale privacy en rust, zonder in te leveren op het gemak van een stedelijke locatie.
Gelegen in Linkeroever, profiteert u van de nabijheid van winkels, restaurants, openbaar vervoer en groene gebieden. Ideaal voor wie verademing zoekt weg van alle drukte of graag een pied-à-terre wil nabij stad Antwerpen.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de mogelijkheden van dit unieke appartement in Linkeroever. voor meer info www.quares.be

Neem contact op