Duplex te koop

185000€

1 slaapkamer 47 vierkante meters

Immoweb code : 11323713
Immoweb code : 11323713

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
47 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar appartement (47 m²) met terras (4 m²) in Antwerp

Het pand is gelegen op een boogscheut van Park Spoor Noord in een wijk die sterk aan het opkomen is. Het openbaar vervoer is uiterst goed vertegenwoordigd en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving.

De flat bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. Er zijn aparte meters en de vaste kosten zijn zeer laag. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2017 en is goed onderhouden doorheen de jaren. De elektriciteit is conform. Momenteel is het stabiel verhuurd aan €625/maand, wat het een interessante investering maakt. De woonst bestaat uit een leefgedeelte met keuken (37 m²), mezzanine (12 m²) en badkamer (3 m²). De keuken is uitgerust met een kookvuur, dampkap, spoelbak en ingebouwde oven. Achteraan heb je toegang tot het gezellige terras (4 m²) met oost-oriëntatie.

Bruikbare vloeropp. 47 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op