Duplex te koop

375000€

1 slaapkamer 107 vierkante meters

Immoweb code : 11336415
Immoweb code : 11336415

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Instapklaar duplex appartement (107 m²) te koop!

Instapklaar duplex appartement (107 m²) te koop!

Ligging: Dit instapklaar duplex appartement is zeer centraal gelegen. Het stadscentrum en centraal station bevinden zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename, rustige locatie net buiten de binnenstad.

Indeling: In de Osystraat, in hartje Antwerpen, staat dit instapklaar duplex appartement te koop. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Bij het betreden van het appartement komen we in de ruime open woon-, eetkamer en keuken. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, koelkast, diepvries, dampkap en oven. Eenmaal debovenste verdieping vinden we een aangename slaapkamer. De badkamer, aansluitend aan deze slaapkamer is voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet.
Hiernaast geeft deze slaapkamer via een schuifdeur toegang tot het terras.
Dit is een ideaal appartement voor starters of investeerders die een leuk appartement zoeken in het hartje van Antwerpen.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Toplocatie
- Bruikbare vloeroppervlakte: 107 m² cfr. EPC
- EPC: 124 kWh/ (m² jaar)
- P-score en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op