Duplex te koop

340000€

2 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11142477
Immoweb code : 11142477

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Modern appartement in kleinschalige residentie

Stap binnen in dit prachtige, recent gebouwde appartement, gelegen in het bruisende centrum van Assenede. Dit juweeltje, voltooid in 2018, maakt deel uit van een exclusieve residentie met slechts 2 appartementen, wat zorgt voor rust, privacy en geen syndicus kosten (elk appartement heeft zijn eigen ingang).

Het appartement straalt moderniteit uit, met hoogwaardige afwerkingen en een doordacht ontwerp dat ruimte en comfort combineert. De open leefruimtes creëren een gevoel van luchtigheid en vrijheid, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht.

Gelegen in het hart van Assenede, geniet u van alle voordelen van stadsleven binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen liggen op een steenworp afstand, waardoor dit appartement de perfecte uitvalsbasis is voor een dynamische levensstijl.

Met een Energieprestatiecertificaat van klasse B, is dit appartement niet alleen modern en comfortabel, maar ook energiezuinig, wat resulteert in zeer lage energiekosten.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een eigentijds appartement op een toplocatie in Assenede. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op [email protected] voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Uw nieuwe thuis wacht op u!

Neem contact op