Duplex te koop

* 265000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11364795
Immoweb code : 11364795
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Sfeervolle en ruime duplex in rustige doodlopende straat.

***IN OPTIE***
Sfeervolle en ruime duplex in rustige doodlopende straat nabij Beringen

Ontdek dit ruim duplex-appartement gelegen in een rustige & doodlopende straat, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Beringen. Gebouwd in 2000, biedt dit instapklare appartement, met een bewoonbare oppervlakte van 153 m², comfort, stijl en een hoge energie-efficiëntie, wat wordt weerspiegeld in het EPC-label B.

De woning verwelkomt u met een uitnodigende inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer waar grote ramen natuurlijk licht binnenlaten. De ramen zijn uitgerust met praktische rolluiken voor extra privacy en isolatie. De aangrenzende keuken is functioneel uitgerust en staat in directe verbinding met het gezelligeterras. De praktische berging naast de keuken biedt extra opslagruimte.

Comfort wordt verder versterkt door een airconditioningsysteem dat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende alle seizoenen. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer, compleet met alle nodige voorzieningen zoals douche en ligbad. De zolder van 31 m² biedt veelzijdige opslagruimte.

Het appartementsgebouw is uitgerust met zonnepanelen die zorgen voor een duurzame en kostenefficiënte energievoorziening. Tenslotte is er nog een garagebox inbegrepen in de prijs.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op