Duplex te koop

275000€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 10867781
Immoweb code : 10867781

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Prachtig afgewerkte duplex op centrale locatie te Blankenbe…

Dit recente duplex appartement is gelegen op een uiterst centrale ligging in de bruisende badstad. Residentie 'GO!' werd gebouwd in 2008 en is gelegen in de J. De Troozlaan 45 in Blankenberge, op een wandelafstand van het strand, het openbaar vervoer en de stadskern met handelszaken.

Op de vijfde verdieping van deze frisse residentie komen we het duplex appartement binnen en worden we onthaald in de woonkamer die enorm fris en klaar aantoont door de aanwezigheid van twee grote schuiframen aan zowel de voor- en achterzijde. Deze ramen monden beiden uit op aangename terrassen waar we doorheen de ganse dag de zon kunnen opzoeken. Op deze gelijkvloers verdieping treffen we verder een uitgeruste, geëquipeerde keuken, twee bergingen en een gastentoilet. Via de centraal geplaatste trap bereiken we de bovenverdieping waar we via de nachthal de badkamer en twee ruime slaapkamers aantreffen.

Het appartement heeft een privatieve berging op kelderniveau. Verder kan men ook gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Het appartement kent een totale bewoonbare oppervlakte van 104 m² en werd voorzien van hoogrendements beglazing in PVC raamwerk. De goede uitrusting van deze woonst resulteert in een uiterst gunstige EPC waarde van 136 kWh/ m² jaar. Als kers op de taart worden er geen syndicus kosten aangerekend in de residentie.

Momenteel wordt het appartement bewoond door huurders.

Bent U nieuwsgierig naar deze duplex ? Mis uw kans dan niet en leg nu uw afspraak vast!

Neem contact op