Duplex te koop

350000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 10930287
Immoweb code : 10930287

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Prachtig ruime duplex op toplocatie in Blankenberge

Deze prachtig onderhouden, recente residentie situeert zich pal aan het centrum van Blankenberge. Op een geringe afstand van het station, de jachthaven, de Zeedijk en al wat Blankenberge te bieden heeft, treffen we deze duplex op de vierde verdieping aan.

Desondanks we ons centraal in Blankenberge situeren, biedt dit appartement rust en ruimte. Op de gelijkvloers verdieping van deze duplex treffen we naast een inkomhal, gastentoilet, een uitermate ruim en lichtrijke woonkamer aan die wordt aangesterkt door twee volwaardige terrassen. De open keuken biedt een overzicht en interactie over voorgenoemde en werd voorzien van alle hedendaagse comfort.

Via de trap bereiken we de tweede verdieping van deze duplex. De voorziening van twee grote/ ruime kamers maakt van dit voorstel een absolute topper. De slaapkamers genieten veel zonlicht en bieden tal van mogelijkheden door hun oppervlaktes. verder vinden we op deze etage ook een handige bergruimte terug en werd ook plaats voorzien voor een grote badkamer, momenteel voorzien van een wastafel, douche en tweede toilet. De ruimte biedt verder de mogelijkheid om een bad bij te plaatsen indien dit gewenst zou worden.

Als kers op de taart heeft dit appartement een privatieve zolderverdieping die een grote stockagemogelijkheid biedt. Ook een algemene fietsenberging vinden we terug op de gelijkvloers verdieping van de residentie.

Kosten, noch moeite werden gespaard om van deze topper het ultieme vakantie- en/ of woonappartement te m…

Neem contact op