Duplex te koop

219000€

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11081690
Immoweb code : 11081690

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtige duplex met frontaal zeezicht in Blankenberge

Dit betoverende duplex appartement, gelegen in het hart van Blankenberge, biedt de perfecte combinatie van rust en centrale ligging. Genesteld nabij kwalitatieve handelszaken en de serene zee met zijn uitgestrekte strand, bevindt dit pand zich op een locatie waar het beste van beide werelden samenkomen. De strategische ligging biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot diverse winkels, maar ook tot verbindingswegen die naadloos aansluiten op andere kuststeden en het hinterland.

De eigenaar heeft in 2017 de duplex volledig gerenoveerd, met gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een moderne en tijdloze uitstraling. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we onder meer een stijlvolle badkamer, voorzien van een toilet, dubbele wastafel, ligbad en handige wasfaciliteiten. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een ruime slaapkamer. De strakke, goed uitgeruste keuken met een centraal eiland staat in verbinding met de gezellige woonkamer en het aangrenzende terras. Vanaf hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de zee.

Een elegante trap leidt naar de eerste verdieping, waar twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet zich bevinden. Opbergruimte is overvloedig aanwezig in de ingebouwde kasten en de ruime, geïsoleerde zolder.

De duplex onderscheidt zich door zijn recente renovaties, instapklare karakter en de overvloedige zonneschijn die door de grote ramen naar binnen stroomt. Het frontale zeezicht vanuit de woonk…

Neem contact op