Duplex te koop

289000€

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11100121
Immoweb code : 11100121

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Grote duplex in kleine residentie prachtig uitzicht te Blan…

Dit prachtige duplex appartement, gelegen in de Wijtschatestraat 7 te Blankenberge, biedt een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in een kleinschalige residentie met slechts 5 medebewoners. Gebouwd in 1999, straalt deze woonst stijl en luxe uit, met een schitterend uitzicht en een perfecte zonoriëntatie.

Bij het betreden van het appartement op de derde verdieping (via een lift te bereiken), wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal. Hier bevinden zich een eerste badkamer, een apart toilet en een eerste, royale slaapkamer. De grote, lichtrijke woonkamer met aangrenzend balkon/terras biedt dankzij zijn perfecte zonoriëntatie een overvloed aan natuurlijk licht en een uitgestrekt zicht over de polders. De keuken en bijbehorende berging zijn ook gelegen op deze verdieping, waardoor alles binnen handbereik is.

Via de trap bereikt u de bovenste verdieping, waar een uiterst ruime slaapkamer met een tweede, aangrenzende badkamer zich bevindt. Deze bovenverdieping biedt niet alleen privacy, maar ook comfort, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen.

Als extra voordeel is er de mogelijkheid om een garagebox van maar liefst 20 m² aan te kopen, tegen een meerprijs.

Mis deze unieke kans niet! Plan vandaag nog uw bezoek en ontdek de luxe en het adembenemende uitzicht dat deze duplex te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Welkom in uw toekomstige thuis!

Troeven:
* Gunstige EPC waarde
* Mogelijkheid tot aankopen g…

Neem contact op