Duplex te koop

1175000€

2 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11405339
Immoweb code : 11405339

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uniek duplexappartement aan de oevers van de Oude schelde

Ontsnap aan de drukte en ontdek een unieke woonervaring in dit prachtige duplexappartement, gelegen aan de idyllische oevers van de Oude Schelde. Dit schitterende pand combineert modern comfort met een adembenemend uitzicht. 

Op deze unieke locatie ben je omringd door een prachtig natuurgebied met vele fiets-en wandelroutes alsook tal van horeca op wandelafstand. Verder is deze unieke rustige ligging vlakbij tal van invalswegen en ideaal voor het woon-werkverkeer. 

Indeling: 
Glvl: Via de inkomhal (6m²) met ruime dressing kan men de lift nemen naar de 1ste verdieping. Verder heeft men ook toegang via de garage die uitgerust is met zolder naar het terras op de 1ste verdieping alsook deunieke tuin aan de oevers van de Oude Schelde. 
1steV: Via de lift komen we in de open leefruimte (76m²) waar men een moderne volledig uitgerust keuken kan terugvinden, een droom voor elke hobbykok. De leefruimte afgewerkt met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen geeft een prachtig zicht op het idyllisch beeld van de Oude Schelde op elk moment van de dag. Aansluitend heeft men dan nog een slaapkamer met dressing en ensuite badkamer met inloopdouche. 
2deV: Op deze verdieping heeft men een 2de badkamer met ligbad en tevens ruimte voor 2 slaapkamers. 

Deze parel heeft ook nog 2 carports en 1 garage met zolderruimte aanpalend aan het terras en tuin op de benedenverdieping. 

Benieuwd om dit prachtig pand te ontdekken? Aarzel dan niet en c

Neem contact op