Duplex te koop

449000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11326116
Immoweb code : 11326116

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar duplex appartement met ruime tuin in top buurt!

Deze unieke eigendom bevindt zich in een rustige en groene buurt op de grens van Borsbeek en Deurne-Zuid. De eigendom omvat 2 verdiepingen (GLVL + V1) en wordt beschouwd als duplex (zonder interne doorgang). Mits aanpassingen kunnen hier 2 appartementen worden gecreëerd. Hierdoor is het pand uitermate geschikt voor grote gezinnen of als kangeroewoning.

Grootste troeven:
-Rustige doch centrale buurt
-Recente renovatie
-Veel lichtinval
-Mogelijks 2 app
-Ruime tuin (110m²) met terrasgedeelte & tuinhuis

(Huidige) indeling:
-GLVL: de ruime leefruimte met veel lichtinval gaat naadloos over in de eetruimte (samen 55m²) die beide een strak geheel vormen. Aansluitend is er een volledig geïnstalleerde keuken (20m²) met extra ingemaakte kasten. De keuken biedt toegang tot de ruime noordwest gerichte tuin (110m²) met tuinhuisje waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot is er nog een extra badkamer (2m²) aanwezig met toilet en douche.
-V1: Langs voorzijde een ruime living (20m²), die kan dienen als ruime slaapkamer, met aanpalend een dressing (5m²). De hall verbindt de rest van de ruimtes, waaronder een berging alsook een ingerichte badkamer (5m²) met inloopdouche en WC. De slaapkamers (beide 14m²) bevinden zich aan achterzijde en beschikken over ingemaakte kasten.

Voor meer informatie kan u terecht bij Area Partners. [email protected] of 03/284.60.60

Neem contact op