Duplex te koop

249000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11407440
Immoweb code : 11407440

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig duplex appartement in het centrum van Diest

Ontdek dit exclusieve duplex appartement, gebouwd in 2017 en gelegen in het hart van Diest. Dit unieke pand biedt alle comfort en luxe die u zich kunt wensen en is ideaal voor zowel eigen gebruik als investering. Het appartement heeft een EPC A, wat garant staat voor een energiezuinig verblijf. Met een lift die direct toegang biedt tot de private ruimte en een hoogwaardige afwerking, zult u genieten van de vele voordelen die dit pand te bieden heeft.
Op de tweede verdieping komt u binnen in de inkomhal met toegang tot twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en technische ruimte die bovendien gebruikt kan worden als berging. Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime en lichte woonkamer, voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De open keuken biedt toegang tot een zuidwestelijk terras met automatische zonwering op afstandsbediening, perfect om te genieten van de namiddag- en avondzon.
Dit appartement combineert het comfort en de luxe van een modern woonverblijf met de charme van het leven in het centrum van Diest, waar alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand liggen.
Bent u op zoek naar een eigentijds en energiezuinig appartement in het hart van Diest? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Neem contact op