Duplex te koop

350000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11337105
Immoweb code : 11337105

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtige duplex (175m²) met terras en garage met autostaanp

Prachtig Duplex-appartement (175m²) met 4 slaapkamers, terras en garage met autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000) op toplocatie te Edegem!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet (1), leefruimte, terras, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet (2), berging, garage met autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000)
Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van traplift en gasten toilet. Deze inkomhal biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte, op kurk, waar u uitkijkt op het ruime, overdekte terras. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde en open keuken op maat. De inkomhal biedt alsook toegang tot de eerste masterbedroom, een gastenkamer/bureauruimte en een bergruimte. De eerste badkamer is voorzien van douche-in-bad en een enkele wasmeubel. Via de nachthal treffen we nog een tweede masterbedroom aan, met aparte dressing en een tweede gastenkamer. Aansluitend de tweede badkamer met douche en een enkele wasmeubel met ingemaakte kasten en aparte toilet. Het appartement is tot slot nog voorzien van een afgesloten garage met autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000).

Bijzonderheden:
- dubbele beglazing
- HR condenserende brander "Daaldrop"
- ruim overdekt terras
- traplift
- garage met autostaanplaats (t.w.v. €35.000)
- gunstig EPC Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0

Neem contact op