Duplex te koop

214000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11127790
Immoweb code : 11127790

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerd appartement in groene omgeving

Dit gerenoveerd appartement in een groene heeft een unieke uitstraling. Voorzien van nieuwe ramen met HR-glas. Rondom zijn voldoende vrije parkeerplaatsen. Centraal gelegen tussen Geel,Mol,Retie,Ten Aard,E313,E34. De Europese school is vlakbij.

Via inkomhal vind je trap en lift. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Via een private inkomhal met berging onder de trap en een vestiaire kom je binnen in de privé-vertrekken. Het appartement werd in 2020 gerenoveerd. De neutrale laminaat met houtstructuur geeft een warm gevoel. De nieuwe keuken is uitgerust met toestellen (vaatwasser, combi oven, kookvuur) van Bosch en Siemens, en biedt toegang tot een terras met berging. De net geschilderde leefruimte met open trap geefteen ruim gevoel.
Boven is de ruime nachthal met langs beide zijden een bergruimte. De vernieuwde badkamer is ingericht met een bad met douche, een nieuw badkamermeubel en een toilet. De badkamer is modern afgewerkt met neutrale crème-kleuringe wand- en vloertegels en zwarte accenten in sanitair en meubel. De ruime slaapkamers zijn voldoende groot voor een dubbel bed en kleerkast.
Het appartement is snel beschikbaar. Wil jij betaalbaar wonen in een bosrijke omgeving? Dan is dit jouw kans!
Meer inlichtingen vind je op de site van NXXT Vastgoed.
Samen maken we van jouw vastgoeddroom een succesvolle NXXT STEP!

Neem contact op