Duplex te koop

249000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11295796
Immoweb code : 11295796

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

Duplex appartement

Een zonnig duplex appartement met dakterras en een prachtig uitzicht op de 3 torens van Gent. Ideaal voor een jong startend koppel of voor zoon/dochter die studeren in Gent. Het appartement ligt aan Gent Dampoort en op een paar fietstrappen van Gent centrum in een levendige buurt die zich meer en meer zal richten naar studenten en twintigers.
Het ruime appartement telt 3 slaapkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer, met prachtige houten vloer, die in rechtstreekse verbinding staat met de open keuken. Grote dakramen voorzien het appartement van veel natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer ga je via de hal naar de eerste 2 slaapkamers. Op deze verdieping is er eveneens een badkamer met ligbad-douche combinatie, een apart toilet en een berging voor wasmachine en droogkast.
Op het tweede verdiep vind je de derde slaapkamer. De overloop is ideaal als stockageruimte. Het zuidgericht 3m x 4m terras met uitzicht over de stad is de kers op de taart. Je hebt er zon van 10u ’s morgens tot zonsondergang. Ideaal voor een lekker ontbijtje, of aperitiefje en BBQ met vrienden.
Het appartement is snel opgewarmd (EPC = B) en geeft dus een aangenaam comfortabel gevoel, heerlijk om in thuis komen.
Op de gelijkvloers is er nog een ruime fietsenstalling.
* Elektrisch gekeurd.
* Condensatie gaswandketel werd in december 2020 vervangen.
* Zeer laag EPC van 185 kWh/m² is een belangrijke meerwaarde.

CONTACT per email: [email protected] of per GSM: 0483.03.07.40

Neem contact op