Duplex te koop

3 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11132003
Immoweb code : 11132003

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Gerenoveerd duplexappartement met 3 slaapkamers in Wondelgem

Welkom in dit ruime duplexappartement gelegen in een kleinschalig gebouw met slechts 3 appartementen, waardoor er geen maandelijkse kosten zijn. Gunstig gelegen op slechts een kwartiertje fietsen van Gent centrum, met buurtwinkels, supermarkten en openbaar vervoer op loopafstand, biedt dit appartement het beste van beide werelden: rust en bereikbaarheid.
Het appartement met EPC label B werd recent gerenoveerd en beschikt over een volledig conforme elektrische installatie. Stap binnen in een lichte inkomhal die leidt naar een volledig uitgeruste keuken met eetplaats. De leefruimte biedt mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten, met een aparte bergruimte voor extra gemak. De bovenverdieping verwelkomt u met een royale slaapkamer voorzien van een dressing, samen met twee gezellige kinderkamers. Extra opbergruimte is beschikbaar op de zolderverdieping en in een aparte berging met wasmachineaansluitingen.
Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige appartement op een ideale locatie! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Troeven
*Recent gerenoveerd
*Energievriendelijk
*3 slaapkamers
*Opbergruimte


1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd
Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gem…

Neem contact op