Duplex te koop

310000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11246723
Immoweb code : 11246723

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uniek gelegen appartement in hartje Heist-od-Berg

Uniek appartement (EPC C) met ruime tuin op uitstekende locatie in hartje Heist-op-den-Berg.

Dit gezellig appartement met oppervlakte van 135 m², geniet een centrale doch zeer rustige, kindvriendelijke locatie in het bruisende centrum, wat ervoor zorgt dat alle winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Tevens vlotte verbinding met alle invalswegen.

We betreden het gebouw via de privatieve inkomhal dewelke ons toegang verleent tot de gelijkvloerse polyvalente ruimte met doorgang naar de gezellige, zonnige tuin. Verder is er de aanwezigheid van een aparte berging. Via de traphal komen we tot het 1 ste verdiep. Hier treffen we een gastentoilet met aanpalend bergruimte. De keuken werd zeer recent volledig vernieuwd en geniet alle comfort en toestellen. Via de keuken komen we tot de zeer lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek.

De trap in de nachthal brengt ons naar de bovenste verdieping, waar we 2 gunstige slaapkamers, badkamer en aparte berging terugvinden.

Terug op het gelijkvloers, biedt de schuifraam in de ontspanningsruimte een directe toegang naar de gezellige, omheinde tuin. Hier is het puur genieten in alle rust en privacy!

Bijkomend wordt er ook een individuele garagebox apart gehuurd.

Ideaal gelegen appartement op absolute toplocatie te Heist-op-den-Berg dat zeer zeker uw bezoek waard is.

Tevens ideaal als opbrengsteigendom of investeringsvastgoed!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvend...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op