Duplex te koop

334000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11359518
Immoweb code : 11359518

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Duplex appartement met groot zonneterras

Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel appartement op een toplocatie? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement heeft alles wat u nodig heeft en meer.

Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom maar liefst 25 m² bedraagt. Tevens werden ook twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten, perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft. De volledig uitgeruste badkamer is voorzien van zowel een douche als een ligbad.
Daarnaast kunt u genieten van een royaal terras van 50m², dat zuid georiënteerd is voor optimale zonneschijn. Dit terras biedt veel privacy en geen inkijk, waardoor het de ideale plek is voor ontspanning en buitenactiviteiten.

Het gebouw is voorzie n van een lift. Bovendien is er een kelderberging voor extra opslagruimte en een privé carport met achterliggende bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen. Ook is er voldoende parkeermogelijkheid aan de straatkant.

De locatie van dit appartement is uitstekend gelegen nabij Heusden centrum. U bent dichtbij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zorgt de goede bereikbaarheid ervoor dat u snel op verschillende uitvalswegen bent.

TROEVEN:

-Vlakbij het centrum
-Groot zonneterras, georiënteerd op het zuiden, waar u de
hele dag van de zon kunt genieten.
-Veel privacy dankzij de slimme indeling en ligging van
het appartement.
-

Neem contact op