Duplex te koop

275000€

2 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11228237
Immoweb code : 11228237

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim en aantrekkelijk duplexappartement met prachtig dakter

Dit ruim duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van 162 m² is gelegen op de eerste en tweede verdieping langs de Onderstraat ter hoogte van nummer 21, in het landelijke en rustige Werm, deelgemeente van Hoeselt. Na aan vijftal minuutjes rijden treft men zowel het centrum van Hoeselt als dat van Tongeren.

Het gedeelte van het gebouw waarin dit appartement zich bevindt, is een behouden hoeve daterende van 1844, zeer geslaagd mee geïntegreerd in de bouw van deze residentie, daterende van 1999. De authenticiteit van de gevels, samen met de netjes onderhouden siertuin geven het gebouw een stijlvolle uitstraling, welke uitstraling terug te vinden is in de mooie afwerking binnenin.
Het comfort van dit appartement is - gezien de situering in het gebouw - in feite bijna vergelijkbaar met het comfort en de privacy van een woning in open bebouwing, met ramen rondom. Dit zorgt voor een aangename lichtinval enerzijds en beperkt hinder van buren anderzijds, gezien dit appartement enkel grenst aan de ondergelegen appartementen.

De indeling is als volgt:
inkom met toilet en ruimte voor vestiaire, ruime woonkamer in L-vorm met lichte massieve parketvloer, ingebouwde wandkasten van zeer degelijke kwaliteit en trap met sierlijke smeedijzeren leuning, welke elementen allen zorgen voor een zeer degelijke en stijlvolle indruk. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het bijzonder ruime privatieve dakterras (35 m²). Ruime keuken met voldoende plaats voor een eettafel, handige aanp

Neem contact op