Duplex te koop

435000€

3 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11199777
Immoweb code : 11199777

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtige duplex met 3 slaapkamers in Elsene.

We verkopen ons duplex appartement gelegen in de levendige buurt van Elsene, aan de Avenue de la Couronne, in een kleine condominium van 3 appartementen.

Kenmerken:
• Interieurindeling: Op het eerste niveau, tegenover de ingang, omvat het appartement een kamer die kan dienen als kantoor, voorraadkast of opslagruimte. Op de 1e verdieping opent de hal naar een ruime woonkamer van 25m2, een ingerichte keuken en een terras op het zuidwesten, ideaal om van zonnige dagen te genieten.

• Slaapgedeelte: Boven vindt u op de tweede verdieping een badkamer met een bad, en tot slot, bovenaan, aparte toiletten en drie comfortabele slaapkamers (1 groot, 1 middelgroot, 1 klein) die een rustige privéruimte bieden voor het hele gezin.

• Ideale locatie: Gelegen in de levendige buurt van Elsene, tussen Place Flagey en de begraafplaats van Elsene, profiteert dit appartement van de nabijheid van het openbaar vervoer en winkels. Bushaltes (95, 59, 71), tramhaltes (7, 25) en het treinstation Etterbeek SNCB liggen op slechts een steenworp afstand, waardoor uw dagelijkse reizen worden vergemakkelijkt. Het appartement ligt ook vlakbij de universiteiten VUB en ULB.

• Nabijgelegen voorzieningen: U vindt een veelheid aan winkels, restaurants en diensten in de buurt, waardoor u volop van het stadsleven kunt genieten.

Makelaars gelieve ons niet te contacteren!

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen via e-mail.





Neem contact op