Duplex te koop

629000€

4 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11388742
Immoweb code : 11388742

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtige Duplex - Ter Kameren Bos

Ruim duplex appartement van 183 m² met terras.
De duplex is gelegen in een goed onderhouden gebouw aan de Avenue d'Italie, op een steenworp afstand van het Bois de la Cambre, binnen handbereik van scholen (waaronder Europese I en III), supermarkten (5 minuten lopen) en het station van Boondael, dat een snelle treinverbinding biedt naar de Europese instellingen in 7 minuten.

Het is als volgt samengesteld: Op de bovenverdieping, inkomhal, woonkamer van ± 60 m², apart toilet, super ingerichte open keuken van ± 15 m² in Snaidero design, zuidwest georiënteerde terrassen van ± 18 m², slaapkamers van 18m² en 13m² (inclusief kleerkast) en douchekamer. Op het lagere niveau, nachthal, 2 slaapkamers van 19 en 10 m², badkamer met WC.
Ook: kwaliteitsmaterialen, wijnkelder (keuken), waterontharder in het gebouw, beveiligd toegangssysteem tot het gebouw, gemakkelijk parkeren (op de laan of op de gemeenschappelijke parkeerplaats), mogelijkheid om garageplaats te huren of te kopen, het gebouw is uitgerust met fotovoltaïsche panelen en warmtekrachtkoppeling op gas, elektriciteitscertificaat: conform.
PEB C!

Neem contact op