Duplex te koop

329000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11357444
Immoweb code : 11357444

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtige duplex (92m²) met tuin, terras en autostaanplaats!

Prachtige duplex (92m²) met 2 slaapkamers, aangelegde tuin en overdekte autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €15.000) op toplocatie te Kontich!

Indeling: Inkomhal, leefruimte, open keuken, tuin, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, gastentoilet en autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €15.000).

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal. Deze biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte, op laminaat, die u toegang geeft tot de ruime aangelegde tuin (65m²) met terras. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde en open keuken (maatwerk) met kwaliteitsvolle toestellen. De hal, met gastentoilet, biedt alsook toegang tot het slaapgedeelte van het appartement, met een ruime masterbedroom voorzien van ingemaakte kast en een ruime gastenkamer. Voorts hebben we nog een prachtige badkamer met een douche in bad en dubbele wasmeubel. Er is alsook nog een technische opbergruimte waar aansluiting is voorzien voor wasmachine en droogkast. Het appartement is tot slot nog voorzien van een overdekte autostaanplaats, waar meerdere auto's kunnen staan (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €15.000).

Kortom: Prachtige duplex (92m²) met tuin, terras en autostaanplaats, geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Kontich!

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 103 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op